Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev
Tegnekursus ved FOF Herning

Tegning for begyndere og letøvede

På kurset lærer du de helt grundlæggende ting i arbejdet med tegning.

Vi tegner landskaber, portrætter og opstilling af forskellige genstande og materialer. Du lærer om skyggelægning, perspektiv og måleteknik. Og du vil blive introduceret til materialer som blyant, grafik, kul, tusch, farveblyant eller pastel. Der vil også være fælles gennemgang.

Medbring venligst følgende: Tegnepapir i A3, blyant i 5b-6b, blyantspidser, viskelæder.

 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 10.09.2024 09:30-12:05 FOF Kursuscenter Anne Grarup
2 Tirsdag 17.09.2024 09:30-12:05 FOF Kursuscenter Anne Grarup
3 Tirsdag 24.09.2024 09:30-12:05 FOF Kursuscenter Anne Grarup
Se alle Se færre
Anne Grarup underviser ved FOF Herning Ikast Brande Skjern kursus
Underviser

Anne Grarup

I min undervisning lægger jeg vægt på at formidle grunddisciplinerne i arbejdet med tegning og billedkunst såsom farvelærer, teknikker, perspektiv og komposition.

Jeg vejleder mine kursister individuelt og målet med undervisning er at man med tiden finder frem til sit personlige udtryk og kan arbejde med større selvstændighed.

På mine kurser vil jeg gerne at man oplever der er plads til at undersøge og afprøve nyt, samt ro til fordybelse og sparring fra de andre på holdet. Jeg er uddannet Billedkunstner og tegner fra Kolding Designskole, samt fra seminariet for kunst og design.

I mere end 12 år har jeg undervist på kreative kurser i forskellige sammenhænge. Som professionel billedkunstner har jeg udstillet på anerkendte kunstmuseer i både Danmark og udlandet.