Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev

NYHED - Brunkagehus

Lær at skabe et magisk julekagehus i Amerikansk Gingerbread!

På kurset vil du mestre de grundlæggende teknikker fra dej lavning til modellering med fondant. Vi leverer præfabrikerede husdele, så du hurtigt kan samle og pynte dit eget unikke kagehus. Vi dekorerer med sprøjteglasur i festlige julefarver og lærer dig at forme figurer i fondant. Gør dig klar til en kreativ og festlig dag med masser af julestemning!

Værd at vide

Medbring: Evt. slik til at pynte huset (hvis man ønsker mere end glasur og fondant til pynt) Viskestykke, karklud og forklæde. Et fad/plade/serveringsbakke med til transport af huset. Størrelsen skal være min. 30cm X 30cm.

Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart. 120 kr. pr. person.

 

Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.

 

Information

  • Dato 27.11.2024-27.11.2024
  • Adresse FOF Kursuscenter
    Torvet 12
    7400 Herning
  • Lokale Folketskøkken, Stuen
  • Bemærkninger Medbring: Evt. slik til at pynte huset (hvis man ønsker mere end glasur og fondant til pynt) Viskestykke, karklud og forklæde. Et fad/plade/serveringsbakke med til transport af huset. Størrelsen skal være min. 30cm X 30 cm.Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart.120 kr. pr. person.Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 27.11.2024 18:00-21:00 FOF Kursuscenter Noelia Albert

Noelia Albert

Mit navn er Noelia Albert og oprindeligt kommer jeg fra Argentina men har siden 1999 boet i Danmark. 
Siden jeg kom til landet har jeg arbejdet professionelt som kok og moderne kogekone med base i det argentinske og sydamerikanske køkken. Jeg er uddannet kok men har haft kager og kagedekoration som min passion siden jeg var teenager. 

Jeg ejer og driver et lille cateringfirma  hvor jeg hovedsageligt laver mad til fester, mest som kogekone. Når tiden tillader det, laver jeg tapas og kager til afhentning, eller sælger lækkerier fra min salgsvogn. 

For mig er madlavning ligesom et sprog, man kan kommunikere med andre mennesker på tværs af landegrænser, sproglige og kulturelle barrierer. Mad kan jo gøre noget helt forunderligt ved mennesker.

Jeg elsker at lære andre at lave mad eller kager, at give videre min viden, på en spændende og forståeligt måde og forhåbentlig inspirere og gøre en forskel.