Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.
Tilmeld nyhedsbrevKontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.
Tilmeld nyhedsbrevPå kurset bliver du introduceret til kakaobønnen og dens vej fra bønne til chokolade. Derudover kommer du til at lære om alle grundteknikkerne til chokoladetemperering, så chokoladen får det velkendte knæk og en blank overflade. Du lærer hvordan, du laver de fineste og mest velsmagende fyldte chokolader.
De hjemmelavede chokolader skal selvfølgelig smages, og mesterværkerne får I med hjem.
Værd at vide
Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart.
Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.