Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev

NYHED - Flødebollekursus

Lær at lave flotte håndlavede flødeboller som en rigtig konditor. Hør om teorien bag en rigtig flødebolleskum og den helt perfekte tempereret chokolade.

Der bliver selvfølgelig også tid til at smage dine helt egne hjemmelavede flødeboller. Mesterværkerne får I naturligvis med hjem.

Værd at vide

Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart.

Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.

 

Information

  • Dato 25.09.2024-25.09.2024
  • Adresse FOF Kursuscenter
    Torvet 12
    7400 Herning
  • Lokale Folketskøkken, Stuen
  • Bemærkninger Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart. Omkring 80-130 kr. pr. person. Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 25.09.2024 16:15-19:15 FOF Kursuscenter Nicolai Brøndum

Nicolai Brøndum

Jeg er uddannet bager og konditor, men til dagligt har jeg en stilling som chefkonditor hos Brøndums Bageri i Herning, hvor jeg også har ansvaret for oplæring af lærlinge samt praktikanter.

Derudover er jeg vikar på UCH som bagerfaglærer samt censor til diverse grundforløbsprøver og bagværksprøver.

Derfor kommer det også meget naturligt for mig at videregive en masse af min viden til andre. Da jeg blev uddannet til min konditorsvendeprøve, bestod jeg med en guldmedalje som den 6. nogensinde. Derudover har jeg også deltaget i en masse andre konkurrencer, hvor jeg bl.a. fik:

  • Sølv i DM for unge bagere 2022
  • Guld i DM for unge konditorer 2023
  • 1. plads i EM for unge konditor 2023