HAI FORÅRSRULLER:
På kurset lære du helt fra bunden at lave Thailandske forårsruller og rulle teknikken til de perfekte ruller. Du får opskriften med hjem og får en liste hvor råvarerne kan købes nær dig.
Efter kurset spiser vi sammen og resten kan tages med hjem.
Der laves hver ca. 10-15 stk.
Ingredienser: Kylling fars, glasnudler, spidskål, gulerod, hvidløg og krydderier
THAI TIGERREJER SPRØDE HAPSER
Her lære du at lave lækre sprøde Tigerrejer hvor der bruges samme ”dej” som ved Forårsruller og sweet dip.
Der laves hver 5 stk.
Ingredienser: Tigerrejer, hvidløg, thai basil og krydderier
Værd at vide
Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart.
Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.
OBS! Både Forårsruller og Rejer hapser, kan laves VEGANSK, dette skal blot informeres ved tilmeldingen!
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Søndag 27.04.2025 | 10:00-13:00 | FOF Kursuscenter | Kitt K. Jepsen |
Kitt K. Jepsen, en multitalentfuld kvinde med en bred erfaring inden for restaurationsbranchen. Gennem tiden har jeg arbejdet som selvstændig restaurantejer, festarrangør og Street Food-arrangør.
Min passion er mad, der både forkæler smagsløgene og er en fryd for øjet. Jeg har erfaring med det danske og nordiske køkken samt eksotiske retter fra Thailand, Vietnam, Mexico og New Style Sushi.
Jeg er født i Thailand og kom til Danmark som 4-årig. Min absolutte favorit er thaimad – fyldt med intense smagsoplevelser, krydderier og masser af friske grøntsager.