Få idéer til salater enten som tilbehør eller som en hovedret. Der vil også være fokus på farver og grønt pynt ud fra princippet “at spise med øjnene”. Sammen smager vi på salaterne, og der er opskrifter på alt, hvad vi fremstiller. Alle råvarerne er økologiske.
Værd at vide
Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart.
Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Torsdag 14.11.2024 | 18:00-21:00 | FOF Kursuscenter | Hellan Krüger |
Jeg er uddannet faglærer samt kostvejleder, og har siden 2013 undervist i grøn madlavning, (er selv vegetar) da jeg gerne vil inspirere til, at vi passer på os selv, hinanden og vores jord igennem den grønne levevej.
Mit motto er, at maden skal være nem, sund og velsmagende.