Skip to content
Vegetarisk madlavningskursus FOF

Forårssalater

Sæt spændende og utraditionelle ingredienser sammen til en mættende salat.

Få idéer til salater enten som tilbehør eller som en hovedret. Der vil også være fokus på farver og grønt pynt, ud fra princippet “at spise med øjnene”. Sammen smager vi på salaterne, og der er opskrifter på alt, hvad vi fremstiller.

Alle råvarerne er økologiske.

Information

  • Dato 22.04.2025-22.04.2025
  • Adresse FOF Kursuscenter
    Torvet 12
    7400 Herning
  • Lokale Folketskøkken, Stuen
  • Bemærkninger Råvarerudgiften er pr. gang pr. deltager og afregnes direkte til underviser ved kursusstart.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 22.04.2025 18:00-21:00 FOF Kursuscenter Hellan Krüger
Hellan underviser ved FOF Herning

Hellan Krüger

Jeg er uddannet faglærer samt kostvejleder, og har siden 2013 undervist i grøn madlavning, (er selv vegetar) da jeg gerne vil inspirere til, at vi passer på os selv, hinanden og vores jord igennem den grønne levevej.

Mit motto er, at maden skal være nem, sund og velsmagende.