Jeg har “oversat” de velkendte retter som pizza, lasagne, penne ala carbonara og bolognese til helt grønne udgaver. Vi skal også smage på vegansk pesto og bruschetta. Alle råvarer er naturligvis økologiske, og der er opskrifter på alt, hvad vi fremstiller.
Værd at vide
Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart.
Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Torsdag 08.05.2025 | 18:00-21:00 | FOF Kursuscenter | Hellan Krüger |
Jeg er uddannet faglærer samt kostvejleder, og har siden 2013 undervist i grøn madlavning, (er selv vegetar) da jeg gerne vil inspirere til, at vi passer på os selv, hinanden og vores jord igennem den grønne levevej.
Mit motto er, at maden skal være nem, sund og velsmagende.