Hvis julefrokosten skal være grønnere i år, så vil du her få idéer til en vegetarisk julebuffet bestående af en grøn steg med julekrydderier, brunkartofler
med kokossukker, sunde julesalater, grøntsagssovs, stegte pastinakker og "julefrækkedunser".
Der skal også være søde sager, men uden sukker. Her vil vi blandt andet lave marcipan fra bunden.
Alt sammen ligger let i maven, så du har energi til at nyde julen, uden træthed og ekstra kilo.
Værd at vide
Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart.
Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 03.12.2024 | 18:00-21:00 | FOF Kursuscenter | Hellan Krüger |
Jeg er uddannet faglærer samt kostvejleder, og har siden 2013 undervist i grøn madlavning, (er selv vegetar) da jeg gerne vil inspirere til, at vi passer på os selv, hinanden og vores jord igennem den grønne levevej.
Mit motto er, at maden skal være nem, sund og velsmagende.