Kitt, er en kvinde der hele tiden prøver at følge med tidens trend indenfor mad, og her på kursuset får du lov til at lave en anderledes Sushi ”NEW STYLES SUSHI”
Der findes mange forskellige slags, men her lære du at lave 2 af Kitt´s farveritter Sushi.
Du lære også hvordan man koger og blander sushi ris.
SUHSI Cup (bages) * glutenfri
Sushi ris, laks, avokado, mayo, sesamfrø og krydderier
Der laves hver 6 stk.
CHRISPY NORI HAPSER (Fritures) *kan laves glutenfri
Nori, tempuradej, Sushi ris, mayo, forårsløg, agurk, sesamfrø og krydderier
Der laves hver 4 stk.
Du får opskriften med hjem og får en liste hvor råvarerne kan købes nær dig.
Efter kurset spiser vi sammen og resten kan tages med hjem.
Værd at vide
Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart.
Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.
OBS! Kan laves Vegansk, skal blot oplyses dette ved tilmeldingen!
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 28.05.2025 | 18:00-21:00 | FOF Kursuscenter | Kitt K. Jepsen |
Kitt K. Jepsen, en multitalentfuld kvinde med en bred erfaring inden for restaurationsbranchen. Gennem tiden har jeg arbejdet som selvstændig restaurantejer, festarrangør og Street Food-arrangør.
Min passion er mad, der både forkæler smagsløgene og er en fryd for øjet. Jeg har erfaring med det danske og nordiske køkken samt eksotiske retter fra Thailand, Vietnam, Mexico og New Style Sushi.
Jeg er født i Thailand og kom til Danmark som 4-årig. Min absolutte favorit er thaimad – fyldt med intense smagsoplevelser, krydderier og masser af friske grøntsager.