Skip to content

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår 🎅🎄🤶 Kontoret er lukket fra fredag den 20.12 til og med søndag den 5.1.25.

Sydamerikansk streetfood - Empanadas

Empanadas er en klassiker i det Sydamerikanske køkken. Vi vil lære at lave lækre empanadas (pirogger) fra bunden. 

Lær at lave:
- En lækker, alsidig dej, som kan bruges til empanadas, men også tærter.
- Tre lækre fyld, og inspiration til andre slags.  
- 3 dips: en pesto, og 2 forskellige salsaer
  
Der bliver vist forskellige tekniker i hvordan man lukker empanadas og i vil få gode tips og ideer til forskellige slags empanadas, som kan serveres til hverdagen, men også fest.

Vi slutter af med fælles spisning. 

 

Værd at vide

Medbring: Viskestykke, karklud og forklæde. En beholder til "rester" så I kan tage jeres lækre rester med hjem.

Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart. Ca. 90-130 kr. pr. person.

Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.

 


Information

  • Dato 08.04.2025-08.04.2025
  • Adresse FOF Kursuscenter
    Torvet 12
    7400 Herning
  • Lokale Folketskøkken, Stuen
  • Bemærkninger Medbring: Viskestykke, karklud og forklæde. En beholder til "rester" så I kan tage jeres lækre rester med hjem. Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart.ca 90-130 kr. pr. person.Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 08.04.2025 18:00-21:00 FOF Kursuscenter Noelia Albert

Noelia Albert

Mit navn er Noelia Albert og oprindeligt kommer jeg fra Argentina men har siden 1999 boet i Danmark. 
Siden jeg kom til landet har jeg arbejdet professionelt som kok og moderne kogekone med base i det argentinske og sydamerikanske køkken. Jeg er uddannet kok men har haft kager og kagedekoration som min passion siden jeg var teenager. 

Jeg ejer og driver et lille cateringfirma  hvor jeg hovedsageligt laver mad til fester, mest som kogekone. Når tiden tillader det, laver jeg tapas og kager til afhentning, eller sælger lækkerier fra min salgsvogn. 

For mig er madlavning ligesom et sprog, man kan kommunikere med andre mennesker på tværs af landegrænser, sproglige og kulturelle barrierer. Mad kan jo gøre noget helt forunderligt ved mennesker.

Jeg elsker at lære andre at lave mad eller kager, at give videre min viden, på en spændende og forståeligt måde og forhåbentlig inspirere og gøre en forskel.