Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev

NYHED - Tapas -Hapsere

Tapas-hapsere 

Inspireret i det spanske tapas koncept, hapsere er små retter som kan serveres som appetitvækkere eller sættes sammen til et dejligt, stort måltid, perfekt til hygge med venner og familien. En moderne og spændende måde at imponere gæster. 
 
Lær at lave 6 lækre hapsere. Hver haps har mange komponenter, så der bliver vist og lavet forskellige slags dips, bund og tilbehør. 
I vil også få masser af gode tips og inspiration til andre hapsere, som kan serveres til fest, men også hverdagen.

Vi slutter af med fælles spisning. 
 

Værd at vide

Medbring: Viskestykke, karklud og forklæde. En beholder til "rester" så I kan tage jeres lækre rester med hjem.

Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart. Ca. 90-130 kr. pr. person.

Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.

 

 

 


Information

  • Dato 04.11.2024-04.11.2024
  • Adresse FOF Kursuscenter
    Torvet 12
    7400 Herning
  • Lokale Folketskøkken, Stuen
  • Bemærkninger Medbring: Viskestykke, karklud og forklæde. En beholder til "rester" så I kan tage jeres lækre rester med hjem. Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart.ca 90-130 kr. pr. person.Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 04.11.2024 18:00-21:00 FOF Kursuscenter Noelia Albert

Noelia Albert

Mit navn er Noelia Albert og oprindeligt kommer jeg fra Argentina men har siden 1999 boet i Danmark. 
Siden jeg kom til landet har jeg arbejdet professionelt som kok og moderne kogekone med base i det argentinske og sydamerikanske køkken. Jeg er uddannet kok men har haft kager og kagedekoration som min passion siden jeg var teenager. 

Jeg ejer og driver et lille cateringfirma  hvor jeg hovedsageligt laver mad til fester, mest som kogekone. Når tiden tillader det, laver jeg tapas og kager til afhentning, eller sælger lækkerier fra min salgsvogn. 

For mig er madlavning ligesom et sprog, man kan kommunikere med andre mennesker på tværs af landegrænser, sproglige og kulturelle barrierer. Mad kan jo gøre noget helt forunderligt ved mennesker.

Jeg elsker at lære andre at lave mad eller kager, at give videre min viden, på en spændende og forståeligt måde og forhåbentlig inspirere og gøre en forskel.