VIETNAMESKIK PZZA:
På kurset lære du lave sprøde Vietnamesisk Pizza af Rispapir, et unik Street Food i Vietnam.
En lækker snack, og du mixer selv fyldet du ønsker.
Der laves hver 2. stk.
Ingredienser: Kylling, æg, smelteost, spidskål, sesamfrø og krydderier
FRISK FORÅRSRULLER
Lær at lave de her lækre ruller med frisk grøntsager og urter, serveres med peanuts sauce.
En lækker sund snack, og du mixer selv fyldet du ønsker.
Der laves hver 5 stk.
Ingredienser: Kylling, risnudler, salat, agurk, gulerod, thai mynthe, koriander og krydderier
Du får opskriften med hjem og får en liste hvor råvarerne kan købes nær dig.
Efter kurset spiser vi sammen og resten kan tages med hjem.
OBS! Retterne er Glutenfri!
Værd at vide
Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart.
Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Mandag 19.05.2025 | 18:00-21:00 | FOF Kursuscenter | Kitt K. Jepsen |
Kitt K. Jepsen, en multitalentfuld kvinde med en bred erfaring inden for restaurationsbranchen. Gennem tiden har jeg arbejdet som selvstændig restaurantejer, festarrangør og Street Food-arrangør.
Min passion er mad, der både forkæler smagsløgene og er en fryd for øjet. Jeg har erfaring med det danske og nordiske køkken samt eksotiske retter fra Thailand, Vietnam, Mexico og New Style Sushi.
Jeg er født i Thailand og kom til Danmark som 4-årig. Min absolutte favorit er thaimad – fyldt med intense smagsoplevelser, krydderier og masser af friske grøntsager.