Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på info@fofherning.dk eller 97 22 47 44

Tilmeld nyhedsbrev
Syng med i kvindekoret hos FOF

Quindekoret - Forår

Er du glad for at synge? Så tilmeld dig dette forårshold!

Vi kommer primært til at synge fællessange - fra Højskolesangbogen mm. Derudover sætter vi en enkelt stemme på nogle af sangene. Du vil stifte bekendtskab med gode velkendte sange, og sange som måske er mindre kendte. Velkommen i et dejligt sang-fællesskab.

Der vil hver gang være en kort opvarmning af stemmen.

Der vil være en udgift på 20 kr. til kopier som afregnes med underviser. Du er velkommen til at medbringe kaffe/te til pausen.

I løbet af sæsonen synger vi for andre 1-2 gange (i kirken)

 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 15.04.2024 18:30-20:30 Fredens Kirke Marianne Kring
2 Mandag 22.04.2024 18:30-20:30 Fredens Kirke Marianne Kring
3 Mandag 29.04.2024 18:30-20:30 Fredens Kirke Marianne Kring
Se alle Se færre

Marianne Kring

Jeg hedder Marianne Kring, er pædagog uddannet, og har oveni en efteruddannelse for musikskolelærere. Sang og musik har altid været en stor del af mit liv. Gennem mange år har jeg undervist i musik - kor, klaver, babysalmesang, fællessang mm. 
Det at synge gør rigtig meget godt ved os, hvad enten det er som fællessang fra Højskolesangbogen, eller som korsang. 
Mit ønske er, at den enkelte må opleve glæden ved at synge - i et rart og godt fællesskab. 
Jeg glæder mig til vi ses! 

 

 

Udtalelser fra deltager i koret "Quindekoret":

Tina udtaler:

Quindekoret er noget af det bedste, jeg har gået til. Elsker simpelthen den stemning, der er. Vi hygger os og nyder at være sammen om sangen og musikken.

Vi synger meget forskelligt, hvilket er super godt, for så er der noget for alle.

Vi er en flok kvinder i forskellige aldre, hvilket er med til at skabe en god stemning. Marianne, som er vores korleder, er fantastisk. Hun er super dygtig og meget tålmodig. Med sådan en stor flok kvinder er der ofte godt gang i snakketøjet. Jeg kan simpelthen kun give Quindekoret topkarakter.

 

Mie udtaler:

At være en del af Quindekoret er for mig en dejlig pause i en travl hverdag - udover at det er en dejlig aften med sang og musik. Jeg går altid hjem med et smil, selvom dagen måske har været hektisk.

Vores korleder, Marianne, er altid positiv, tålmodig og hjælpsom. Hun formår at skabe en rar stemning, hvor der er plads til, at alle kan være med uanset erfaring. Samtidig udfordrer hun os med nye korsange, hvor vi synger 1-3 stemmigt, og derudover synger vi (og lærer vi) sange fra Højskolesangbogen. I kaffepausen er der tid til at lære hinanden at kende på tværs af aldre og baggrund.

Dette er også med til at give et godt og inkluderende korfællesskab. Alt i alt er Quindekoret en ugentlig oplevelse, jeg ikke vil undvære.