Skip to content

Spansk 3

Dette niveau er for dig, som forstår og er forståelig i hverdagssituationer. Du stiller og besvarer simple og korte spørgsmål relativt flydende. Der mangler dog stadig ordforråd samt evnen til at kunne bruge den spanske grammatik helt.

Målet er, at de allerede opnåede spanske sprogfærdigheder styrkes og videreudvikles, så du bliver i stand til at forstå og ytre dig om kendte hverdagssituationer.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 28.01.2025 19:00-20:40 FOF Kursuscenter Beatriz Madsen
2 Tirsdag 04.02.2025 19:00-20:40 FOF Kursuscenter Beatriz Madsen
3 Tirsdag 18.02.2025 19:00-20:40 FOF Kursuscenter Beatriz Madsen
Se alle Se færre
Underviser ved FOF Herning kursus Ikast Brande Skjern

Beatriz Madsen

Jeg har været rejseguide på de fleste latinamerikansk lande for danskere og har selv oplevet hvor vigtigt det er at kunne kommunikere med de lokale når man er ud og rejse. Jeg har også lært dansk fordi sprog er nøglen til at integrere sig i et nyt land. Jeg har altid været glad for sprog, historie og kultur ,så mit passion er at kan give det videre så andre også kan nyde af at bruge en så vigtig redskab som sprog er.

Jeg lægger stor vægt på at der skal være hyggeligt ,sjovt og afslappende hvor det er plads til at møde andre med samme interesser. Du får indblik i kulturen på de spansktalende lande, du bliver i stand til at kunne klare nogle af hverdagssituationer under din rejse, eller kommunikere med din familie og venner som taler spansk.