Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev
Spanskundervisning i FOF

Spansk til rejsebrug

Dette spansk-kursus er for dig uden eller med et mindre kendskab til sproget.

Hvis du har planer om at rejse til et spansktalende land, kan du på dette kursus lære de mest basale vendinger. Du vil fx lære at spørge om vej, bestille mad, reservere et bord på restaurant og at bede om ting på spansk.

Med dette kursus vil du være godt forberedt til rejsen og lettere kunne begå dig som turist i Spanien eller andre spansktalende lande.   

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.09.2024 17:00-18:40 FOF Kursuscenter Beatriz U. Madsen
2 Onsdag 11.09.2024 17:00-18:40 FOF Kursuscenter Beatriz U. Madsen
3 Onsdag 18.09.2024 17:00-18:40 FOF Kursuscenter Beatriz U. Madsen
Se alle Se færre
Underviser ved FOF Herning kursus Ikast Brande Skjern

Beatriz U. Madsen

Jeg har været rejseguide på de fleste latinamerikansk lande for danskere og har selv oplevet hvor vigtigt det er at kunne kommunikere med de lokale når man er ud og rejse. Jeg har også lært dansk fordi sprog er nøglen til at integrere sig i et nyt land. Jeg har altid været glad for sprog, historie og kultur ,så mit passion er at kan give det videre så andre også kan nyde af at bruge en så vigtig redskab som sprog er.

Jeg lægger stor vægt på at der skal være hyggeligt ,sjovt og afslappende hvor det er plads til at møde andre med samme interesser. Du får indblik i kulturen på de spansktalende lande, du bliver i stand til at kunne klare nogle af hverdagssituationer under din rejse, eller kommunikere med din familie og venner som taler spansk.