Skip to content
Pilates i FOF

Glad og sund bækkenbund

I dette kursus fokuserer vi på at styrke den nedre del af kroppen – bækkenet, hofterne, knæene. Målet er at opnå øget mobilitet, fleksibilitet og balance. Vi dyrker en blanding af yoga og pilates, og hver session ender med et afslappende lydbad.

Undervisningen foregår på et letforståeligt engelsk. 

Medbring yogamåtte, skumrulle eller massagekugle. 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 30.08.2021 19:00-20:30 Sønderskov-Skolen Sayora Otaeva
2 Mandag 06.09.2021 19:00-20:30 Sønderskov-Skolen Sayora Otaeva
3 Mandag 13.09.2021 19:00-20:30 Sønderskov-Skolen Sayora Otaeva
Se alle Se færre
Underviser

Sayora Otaeva

Jeg er uddannet yogalærer og som udøver af yoga gennem de sidste 15 år ved jeg, hvilket vidunderligt værktøj det er for at øge mental og fysisk sundhed og lykke. Yoga gør dit liv mere farverigt. Den giver dig større styrke, øger din balance og kreativitet og modvirker stress – på arbejdspladsen og omkring familie og venner. Kort sagt er yoga med til at forbedre din livskvalitet og hjælper dig til at være mere vågen og opmærksom.

Mit ønske er, at alle børn en dag vil blive undervist i yoga på institutionerne, da den vil hjælpe dem med at håndtere vanskelige situationer og lade børnene vokse op på en sund måde.

Jeg er vokset op i Centralasien nær de smukke Tian Shan-bjerge. Efter at have færdiggjort min bachelorgrad i Russisk Sprog og Litteratur fulgte jeg min interesse for energiarbejde og Chi-energi. Jeg studerede kinesisk Feng Shui og blev derefter certificeret yogalærer i verdens “yoga-hovedstad” Rishikesh. Jeg er derudover certificeret Reiki Master niveau 1, 2 og 3. Baseret på Kundalini Yoga, Hatha Yoga og Tantra har jeg udviklet min egen yogastil, som jeg kalder Cosmic Yoga, og som er velegnet til yogier på alle niveauer.

Du er velkommen til at tjekke min YouTube-kanal „CosmicYoga with Sayora“, hvis du ønsker at vide mere om min yogastil.
Forskellige typer af dans og yoga er min passion. Jeg underviser mine klasser intuitivt.

Jeg bor i Sønderborg sammen med min mand og min datter.