Skip to content

VI HAR RYDDET OP PÅ HJEMMESIDEN. ER DER NOGET DU IKKE KAN FINDE, SÅ KONTAKT OS PÅ TLF. 93881597 ELLER MAIL: sonderjylland@fof.dk. Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra fredag d. 28. juni og først åbner igen onsdag d. 7. august. Du kan tilmelde dig direkte her via hjemmesiden, men er også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk. Den vil bliver besvaret hurtigst muligt, når vi er tilbage efter sommerferien.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Pilates personer sidder i skrædderstilling

Motion og sundhed

Motion og sundhed

Opdag et bredt udvalg af motion og sundhedskurser i Sønderborg, Aabenraa og Haderslev med FOF Sønderjylland. Vores kurser er designet til at fremme din fysiske og mentale velvære gennem forskellige aktiviteter og træningsformer. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil vores erfarne instruktører guide dig gennem kurser, der passer til dine behov og mål.

Vælg blandt vores populære hold inden for yoga, pilates, dans, meditation, naturtræning, varmvandstræning og meget mere. 

Vi har helt sikkert et kursus der passer dine behov, så tilmeld dig i dag og start din rejse mod en sundere livsstil med FOF Sønderjylland.