Skip to content

Administrationen holder ferielukket fra fredag d. 28. juni. Telefonen åbner igen onsdag d. 7. august kl. 10. Du kan tilmelde dig direkte her via hjemmesiden, men er også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk. Den vil bliver besvaret hurtigst muligt, når vi er tilbage efter ferien. GOD SOMMER.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Qigong kvinde står i naturen

Qi Gong - bevægelser for krop og sind

Qi Gong - bevægelser for krop og sind

Qi Gong laves stående. Strækøvelserne er meditative, langsomme og varierende i tempo, hvilket giver et nærvær til krop og sind og understøtter et godt helbred. 
Qi Gong er en kinesisk bevægelsesform baseret på filosofien fra den kinesiske medicin. På et kropsligt niveau vil du opleve at blive mere smidig, spændinger vil løsne sig, kroppen bliver styrket og føles mere vital, da kroppens muskler, led, bindevæv, meridianbaner (energibaner) og vitale organer masseres gennem strækøvelserne. Endvidere har Qi Gong en positiv indflydelse på immunsystemet, kredsløbet og fordøjelsen. 
En vigtig del af Qi Gong er også at være til stede i øvelserne, hvorfor der ydermere er fokus på at finde roen og nærværet i sindet, kroppen og livsenergien (løber gennem meridianbanerne, der er beskrevet i den kinesiske medicin).

Kom i behageligt og løstsiddende tøj, du føler dig godt tilpas i.

Jeg glæder mig til at møde jer alle.