Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Power flow yoga med fjordudsigt *

Tag din træning til næste niveau med vores Power Flow Yoga kursus! I denne dynamiske yogaform kombineres styrke, smidighed og mental fokus for en helt unik træningsoplevelse.

I Power Flow Yoga ligger fokus på at styrke både muskler og sind. Vi arbejder især med kroppens kerne- og rygmuskler i en strøm af bevægelser, der følger åndedrættet. Der er minimal pause, og vi udfordrer vores fysiske og mentale udholdenhed gennem en række stillinger.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren yogi, er dette kursus designet til dig. Vi tilbyder forskellige sværhedsgrader, så alle kan deltage og udfordre sig selv i deres eget tempo.

Vores instruktører guider dig gennem timen og hjælper dig med at finde det rette flow, samtidig med at du lytter til din krop og giver dig selv de nødvendige pauser undervejs.

Medbring din egen yogamåtte, tøj til træning og en vandflaske. Vi mødes i Foreningshuset i Vestre Fjordpark med en fantastisk udsigt over Limfjorden. Gør dig klar til en træningsoplevelse, der styrker både krop og sind og bringer dig i balance.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 31.10.2024 18:45-20:00 Vestre Fjordpark Søren Toft Hansen
2 Torsdag 07.11.2024 18:45-20:00 Vestre Fjordpark Søren Toft Hansen
3 Torsdag 14.11.2024 18:45-20:00 Vestre Fjordpark Søren Toft Hansen
Se alle Se færre
Søren Toft
Underviser

Søren Toft Hansen

Søren Toft Hansen har dyrket mange forskellige former for yoga siden 2006. 

Han har sin uddannelse fra Yogahuset Aalborg.  200 timer certificeret af Yoga Alliance.
Desuden er han uddannet i Yoga mod Stress ved Anne Goncalves, Vejle/København. 96 timer.

Af andre uddannelser har Søren en forskeruddannelse i historie samt en uddannelse som projektleder og udviklingskonsulent. 


"Jeg har mangeårig erfaring som underviser på alle niveauer. Fra pensionistforeninger til internationale forskerkonferencer.
Min ledetråd er, at selv de mest komplicerede emner kan formidles til alle målgrupper. Så længe man selv forstår det til bunds og så længe man taler i øjenhøjde. 

Al undervisning og formidling skal tage udgangspunkt i de enkelte deltageres interesser og forudsætninger. Men en god underviser kan være med til at skabe et undervisningsmiljø, hvor interesserne kan flytte sig. "