Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev
Kursus vævning FOF

Skaftevævning

Vævning er et fantastisk håndværk. Kurset henvender sig til alle - både nybegyndere, let øvede eller dig, der vil have håndværket genopfrisket. Der undervises i udregning af opskrift, i grundlæggende bindingslære og i vævens påsætning og funktion.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 03.09.2024 19:00-21:35 Arnborg-Kølkær Skole afd. Kølk Lone Jensen
2 Tirsdag 10.09.2024 19:00-21:35 Arnborg-Kølkær Skole afd. Kølk Lone Jensen
3 Tirsdag 24.09.2024 19:00-21:35 Arnborg-Kølkær Skole afd. Kølk Lone Jensen
Se alle Se færre
Underviser ved FOF Herning Ikast Brande krea kursus

Lone Jensen

Væven er et ældgammelt håndværk, og det er helt fantastisk at dykke ned i de forskellige bindinger, farvesammensætninger og garnkvaliteter. Det er så tilfredsstillende at vælge garn og farver og væve sine egne tekstiler. Den glæde jeg finder ved væven vil jeg gerne give videre.

Jeg bestræber mig på at der skal være en hyggelig stemning på holdet. Det er vigtigt at se hvilket niveau kursisterne er på og give individuelt vejledning. Jeg vil gerne skabe et fællesskab og et netværk omkring væven.

Jeg vil gerne give kursisterne et indblik i væven, de processer der skal til for at sætte væven op. Alle er velkommen om man er nybegynder eller øvet væver. Man kan væve lige det man ønsker, hvis der er en binding eller teknik, som man gerne vil prøve men gerne vil have hjælp til, er muligheden for det.