Invitere gæster til middag og nyd tiden sammen med dem, og ikke kun bag gryderne. Med en smule planlægning, og nogle retter som kan laves i forvejen, kan man slippe for mange timer i køkkenet på selve festdagen.
Vi vil lære 2, 3 retters menuer, en af dem vegetarisk. Dvs. at man får opskrifter og tekniker til to forretter, to hovedretter og to desserter som kan kombineres på kryds og tværs.
I vil få tips, tidsplan og ideer til planlægning af den perfekte gæstemiddag, hvordan man forbereder, og laver det hele klar, så på festdagen man bruger minimum tid i køkkenet, og maksimum tid sammen med sine gæster.
Vi slutter af med fælles spisning.
Medbring: Viskestykke, karklud og forklæde. En beholder til "rester" så I kan tage jeres lækre rester med hjem.
Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart. Ca. 90-130 kr. pr. person.
Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.