Skip to content

3 retters festmenu uden sved på panden

3 retters festmenu uden sved på panden

Invitere gæster til middag og nyd tiden sammen med dem, og ikke kun bag gryderne. Med en smule planlægning, og nogle retter som kan laves i forvejen, kan man slippe for mange timer i køkkenet på selve festdagen.

Vi vil lære 2, 3 retters menuer, en af dem vegetarisk.  Dvs. at man får opskrifter og tekniker til to forretter, to hovedretter og to desserter som kan kombineres på kryds og tværs. 

I vil få tips, tidsplan og ideer til planlægning af den perfekte gæstemiddag, hvordan man forbereder, og laver det hele klar, så på festdagen man bruger minimum tid i køkkenet, og maksimum tid sammen med sine gæster.

Vi slutter af med fælles spisning.

Medbring: Viskestykke, karklud og forklæde. En beholder til "rester" så I kan tage jeres lækre rester med hjem.

Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart. Ca. 90-130 kr. pr. person.

Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.