Invitere gæster til middag og nyd tiden sammen med dem, og ikke kun bag gryderne. Med en smule planlægning, og nogle retter som kan laves i forvejen, kan man slippe for mange timer i køkkenet på selve festdagen.
Vi vil lære 2, 3 retters menuer, en af dem vegetarisk. Dvs. at man får opskrifter og tekniker til to forretter, to hovedretter og to desserter som kan kombineres på kryds og tværs.
I vil få tips, tidsplan og ideer til planlægning af den perfekte gæstemiddag, hvordan man forbereder, og laver det hele klar, så på festdagen man bruger minimum tid i køkkenet, og maksimum tid sammen med sine gæster.
Vi slutter af med fælles spisning.
Medbring: Viskestykke, karklud og forklæde. En beholder til "rester" så I kan tage jeres lækre rester med hjem.
Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart. Ca. 90-130 kr. pr. person.
Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 14.01.2025 | 18:00-21:00 | FOF Kursuscenter | Noelia Albert |
Mit navn er Noelia Albert og oprindeligt kommer jeg fra Argentina men har siden 1999 boet i Danmark.
Siden jeg kom til landet har jeg arbejdet professionelt som kok og moderne kogekone med base i det argentinske og sydamerikanske køkken. Jeg er uddannet kok men har haft kager og kagedekoration som min passion siden jeg var teenager.
Jeg ejer og driver et lille cateringfirma hvor jeg hovedsageligt laver mad til fester, mest som kogekone. Når tiden tillader det, laver jeg tapas og kager til afhentning, eller sælger lækkerier fra min salgsvogn.
For mig er madlavning ligesom et sprog, man kan kommunikere med andre mennesker på tværs af landegrænser, sproglige og kulturelle barrierer. Mad kan jo gøre noget helt forunderligt ved mennesker.
Jeg elsker at lære andre at lave mad eller kager, at give videre min viden, på en spændende og forståeligt måde og forhåbentlig inspirere og gøre en forskel.