Bag sundt til den søde tand
Man trænger ind i mellem til lidt forkælelse eller et hurtigt energiboost, men vil på samme tid gerne undgå det usunde. For mange kan det være svært at finde de sunde alternativer, som ikke kræver en masse arbejde og specielle ingredienser. Sådan behøver det ikke være. Man kan lave masser af lækre og velsmagende kager og godter hurtigt og nemt – lige klar til servering eller til at tage med på farten.
På kurset dykker vi ned i konkrete opskrifter og lærer at forvandle sunde råvarer til velsmagende kager og godter – som man selvfølgelig kan tage med hjem efter kurset.
Værd at vide
Medbring: Du skal medbringe to kagedåser eller bøtter til godter. Derudover må du meget gerne medbringe et ovnfast fad ca. 24*32 cm til en formkage eller en boks til formkage minimum 24*16 cm.
Materialeudgifter: 150 kr. (inklusiv økologiske råvarer). Afregnes med underviseren ved kursusstart.
Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 04.02.2025 | 18:00-21:00 | FOF Kursuscenter | Per Kring |
Jeg er naturvidenskabelig lærer, og sammen med min hustru har jeg en stor have, hvor vi er selvforsynende med æg, frugt og grønt. Vi dyrker vores jord efter regenerative principper, hvor fokus er på at opbygge den sunde og frugtbare jord i et samspil med naturen. Vores have er en klimavenlig have.
Haven forsyner os med gode sunde fødevarer og vi sørger samtidig for mad og levesteder til dyr og insekter. Den store grad af biodiversitet gør, at haven summer af liv.