Lær at lave flotte håndlavede flødeboller som en rigtig konditor. Hør om teorien bag en rigtig flødebolleskum og den helt perfekte tempereret chokolade.
Der bliver selvfølgelig også tid til at smage dine helt egne hjemmelavede flødeboller. Mesterværkerne får I naturligvis med hjem.
Medbring: Opbevaringsbøtter til at tage de færdige flødeboller med hjem.
Værd at vide
Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart.
Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 22.01.2025 | 16:30-19:30 | FOF Kursuscenter | Nicolai Brøndum |
Jeg er uddannet bager og konditor, men til dagligt har jeg en stilling som chefkonditor hos Brøndums Bageri i Herning, hvor jeg også har ansvaret for oplæring af lærlinge samt praktikanter.
Derfor kommer det også meget naturligt for mig at videregive en masse af min viden til andre. Da jeg blev uddannet til min konditorsvendeprøve, bestod jeg med en guldmedalje som den 6. nogensinde. Derudover har jeg også deltaget i en masse andre konkurrencer, hvor jeg bl.a. fik: