Skip to content

Napolitansk pizza

Lav en ægte napolitansk pizza og hør om pizzaens historie og hvordan den laves af en passioneret pizzaiolo.

Nyd en autentisk og uforglemmelig oplevelse ved at smage på din hjemmelavede pizza.

Medbring: Opbevaringsbøtter til at tage de færdige pizzaer med hjem. Ønsker du andet end vand bedes du selv medbringe.

Værd at vide

Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart.

Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.

 

 

Information

  • Dato 05.02.2025-05.02.2025
  • Adresse FOF Kursuscenter
    Torvet 12
    7400 Herning
  • Lokale Folketskøkken, Stuen
  • Bemærkninger Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart. Omkring 80-130 kr. pr. person. Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 05.02.2025 16:30-19:30 FOF Kursuscenter Nicolai Brøndum

Nicolai Brøndum

Jeg er uddannet bager og konditor, men til dagligt har jeg en stilling som chefkonditor hos Brøndums Bageri i Herning, hvor jeg også har ansvaret for oplæring af lærlinge samt praktikanter.

Derfor kommer det også meget naturligt for mig at videregive en masse af min viden til andre. Da jeg blev uddannet til min konditorsvendeprøve, bestod jeg med en guldmedalje som den 6. nogensinde. Derudover har jeg også deltaget i en masse andre konkurrencer, hvor jeg bl.a. fik:
  • Sølv i DM for unge bagere 2022
  • Guld i DM for unge konditorer 2023
  • 5. plads i EM for unge konditor 2023