Lav en ægte napolitansk pizza og hør om pizzaens historie og hvordan den laves af en passioneret pizzaiolo.
Nyd en autentisk og uforglemmelig oplevelse ved at smage på din hjemmelavede pizza.
Medbring: Opbevaringsbøtter til at tage de færdige pizzaer med hjem. Ønsker du andet end vand bedes du selv medbringe.
Værd at vide
Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart.
Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 26.03.2025 | 16:30-19:30 | FOF Kursuscenter | Nicolai Brøndum |
Jeg er uddannet bager og konditor, men til dagligt har jeg en stilling som chefkonditor hos Brøndums Bageri i Herning, hvor jeg også har ansvaret for oplæring af lærlinge samt praktikanter.
Derfor kommer det også meget naturligt for mig at videregive en masse af min viden til andre. Da jeg blev uddannet til min konditorsvendeprøve, bestod jeg med en guldmedalje som den 6. nogensinde. Derudover har jeg også deltaget i en masse andre konkurrencer, hvor jeg bl.a. fik: