Spis mere grønt og dæmp inflammationen i kroppen, som kan danne baggrund for mange sygdomme. Hvad er bedst at spise og drikke, få tips og opskrifter, der er inflammationshæmmende, og immunstyrkende. Sammen smager vi på retterne og taler om, hvad de gør ved kroppen. Alle råvarer er naturligvis økologiske. Til dig, der var med i foråret, er det helt nye grønne antiinflammatoriske efterårsretter.
Værd at vide
Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart.
Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 04.03.2025 | 18:00-21:00 | FOF Kursuscenter | Hellan Krüger |
Jeg er uddannet faglærer samt kostvejleder, og har siden 2013 undervist i grøn madlavning, (er selv vegetar) da jeg gerne vil inspirere til, at vi passer på os selv, hinanden og vores jord igennem den grønne levevej.
Mit motto er, at maden skal være nem, sund og velsmagende.