Skip to content
Vegetarisk madlavningskursus FOF

Anti-inflammatorisk grøn forårsmad

Spis mere grønt og dæmp inflammationen i kroppen, som kan danne baggrund for mange sygdomme. Hvad er bedst at spise og drikke, få tips og opskrifter, der er inflammationshæmmende, og immunstyrkende. Sammen smager vi på retterne og taler om, hvad de gør ved kroppen. Alle råvarer er naturligvis økologiske. Til dig, der var med i foråret, er det helt nye grønne antiinflammatoriske efterårsretter.

Værd at vide

Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart.

Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.

Information

  • Dato 04.03.2025-04.03.2025
  • Adresse FOF Kursuscenter
    Torvet 12
    7400 Herning
  • Lokale Folketskøkken, Stuen
  • Bemærkninger Råvarerudgiften afregnes direkte med underviser ved kursusstart. Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 04.03.2025 18:00-21:00 FOF Kursuscenter Hellan Krüger
Hellan underviser ved FOF Herning

Hellan Krüger

Jeg er uddannet faglærer samt kostvejleder, og har siden 2013 undervist i grøn madlavning, (er selv vegetar) da jeg gerne vil inspirere til, at vi passer på os selv, hinanden og vores jord igennem den grønne levevej.

Mit motto er, at maden skal være nem, sund og velsmagende.