Skip to content

Grøn mad med linser og bønner

Linser og bønner er sunde og fyldt med gode proteiner og vitaminer, og så er de fiberrige, som er supergodt for tarmene.

Der findes utallige variationer med grønne retter, hvori der indgår linser og bønner. Vil du have idéer til lette menuer, med linser og bønner, så smager vi på retterne, som er økologiske. Der vil være opskrifter, på alt hvad vi fremstiller.

 

Værd at vide

Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart.

Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.

Information

  • Dato 20.03.2025-20.03.2025
  • Adresse FOF Kursuscenter
    Torvet 12
    7400 Herning
  • Lokale Folketskøkken, Stuen
  • Bemærkninger Råvarerudgiften afregnes direkte med underviser ved kursusstart. Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 20.03.2025 18:00-21:00 FOF Kursuscenter Hellan Krüger
Hellan underviser ved FOF Herning

Hellan Krüger

Jeg er uddannet faglærer samt kostvejleder, og har siden 2013 undervist i grøn madlavning, (er selv vegetar) da jeg gerne vil inspirere til, at vi passer på os selv, hinanden og vores jord igennem den grønne levevej.

Mit motto er, at maden skal være nem, sund og velsmagende.