Tør du overraske dine gæster og invitere på små sunde og dekorative grønne retter. Vær med på trenden, og server velsmagende grønt, der også er en oplevelse for øjnene. Vi vil fremstille både små varme og kolde retter, samt tilbehør som kiks og pesto. Der vil være opskrifter på alt, hvad vi smager på. Alle råvarerne er økologiske.
Værd at vide
Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart.
Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 01.04.2025 | 18:00-21:00 | FOF Kursuscenter | Hellan Krüger |
Jeg er uddannet faglærer samt kostvejleder, og har siden 2013 undervist i grøn madlavning, (er selv vegetar) da jeg gerne vil inspirere til, at vi passer på os selv, hinanden og vores jord igennem den grønne levevej.
Mit motto er, at maden skal være nem, sund og velsmagende.