Skip to content

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår 🎅🎄🤶 Kontoret er lukket fra fredag den 20.12 til og med søndag den 5.1.25.

NYHED Tapas -Hapsere Veganske fra det søde og salte køkken

Lær at lave veganske små retter som kan serveres som appetitvækkere og dessert. Perfekt til hygge med venner og familien. En moderne og spændende måde at imponere gæster, helt uden animalske produkter.
 
Lær at lave 6 lækre hapsere, 4 fra det salte køkken og 2 fra det søde. Vi vil bruge plantebaseret mejerialternativer, grøntsager, nødder, bønner og andre gode produkter, helt uden konventionelt fløde, mælk, æg, ost, kød, fisk eller andet, der kommer fra dyr.

Hver haps har mange komponenter, så der bliver vist og lavet forskellige slags dips, bund, cremer og tilbehør.
I vil også få masser af gode tips og inspiration til andre hapsere, men også hvordan man kan erstatte forskellige ingredienser for veganske alternativer.

Vi slutter af med fælles spisning.

Værd at vide

Medbring: Viskestykke, karklud og forklæde. En beholder til "rester" så I kan tage jeres lækre rester med hjem.

Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart. Ca. 90-130 kr. pr. person.

Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.

 

Information

  • Dato 11.03.2025-11.03.2025
  • Adresse FOF Kursuscenter
    Torvet 12
    7400 Herning
  • Lokale Folketskøkken, Stuen
  • Bemærkninger Medbring: Viskestykke, karklud og forklæde. En beholder til "rester" så I kan tage jeres lækre rester med hjem. Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart.ca 90-130 kr. pr. person.Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 11.03.2025 18:00-21:00 FOF Kursuscenter Noelia Albert

Noelia Albert

Mit navn er Noelia Albert og oprindeligt kommer jeg fra Argentina men har siden 1999 boet i Danmark. 
Siden jeg kom til landet har jeg arbejdet professionelt som kok og moderne kogekone med base i det argentinske og sydamerikanske køkken. Jeg er uddannet kok men har haft kager og kagedekoration som min passion siden jeg var teenager. 

Jeg ejer og driver et lille cateringfirma  hvor jeg hovedsageligt laver mad til fester, mest som kogekone. Når tiden tillader det, laver jeg tapas og kager til afhentning, eller sælger lækkerier fra min salgsvogn. 

For mig er madlavning ligesom et sprog, man kan kommunikere med andre mennesker på tværs af landegrænser, sproglige og kulturelle barrierer. Mad kan jo gøre noget helt forunderligt ved mennesker.

Jeg elsker at lære andre at lave mad eller kager, at give videre min viden, på en spændende og forståeligt måde og forhåbentlig inspirere og gøre en forskel.