Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår 🎅🎄🤶 Kontoret er lukket fra fredag den 20.12 til og med søndag den 5.1.25.
Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår 🎅🎄🤶 Kontoret er lukket fra fredag den 20.12 til og med søndag den 5.1.25.
Drømmer du om at mestre kunsten at lave autentisk italiensk pasta fra bunden? Så er denne kursus til dig.
Vi vil lære at lave pasta helt fra bunden, forskellige slags dej og teknikker til at ælte og rulle dejen ud. Vi vil lære de klassiske pasta former, også fyldt pasta og nogle lækre pasta sauce. Vi vil får masser af tips og tricks, og inspiration, både til hverdag og fest.
Vi afslutter kurset med en fællesmiddag, med mulighed for at nyde vores kreationer sammen med de andre deltagere.
Værd at vide
Medbring: Man er velkommen til at medbringe sin egen pastamaskine hvis man har en. Viskestykke, karklud og forklæde. En beholder til "rester" så I kan tage jeres lækre rester med hjem.
Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart. Ca. 90-130 kr. pr. person.
Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 19.03.2025 | 18:00-21:00 | FOF Kursuscenter | Noelia Albert |
Mit navn er Noelia Albert og oprindeligt kommer jeg fra Argentina men har siden 1999 boet i Danmark.
Siden jeg kom til landet har jeg arbejdet professionelt som kok og moderne kogekone med base i det argentinske og sydamerikanske køkken. Jeg er uddannet kok men har haft kager og kagedekoration som min passion siden jeg var teenager.
Jeg ejer og driver et lille cateringfirma hvor jeg hovedsageligt laver mad til fester, mest som kogekone. Når tiden tillader det, laver jeg tapas og kager til afhentning, eller sælger lækkerier fra min salgsvogn.
For mig er madlavning ligesom et sprog, man kan kommunikere med andre mennesker på tværs af landegrænser, sproglige og kulturelle barrierer. Mad kan jo gøre noget helt forunderligt ved mennesker.
Jeg elsker at lære andre at lave mad eller kager, at give videre min viden, på en spændende og forståeligt måde og forhåbentlig inspirere og gøre en forskel.