Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår 🎅🎄🤶 Kontoret er lukket fra fredag den 20.12 til og med søndag den 5.1.25.
Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår 🎅🎄🤶 Kontoret er lukket fra fredag den 20.12 til og med søndag den 5.1.25.
Vil du have et teoretisk og praktisk godt fundament og få et indblik i de grundlæggende fremstillings-teknikker?
Så er dette sushikursus lige noget for dig. På sushikurset koncentrerer vi os om at udvide kendskabet til sushi.
Vi skal lave en masse forskellige sushityper, sådan at vi også udfordrer os selv med lidt mere avanceret sushi.
Udgifter til råvarer: Ca. 100,- kr. pr. gang pr. person. Beløbet afregnes direkte med underviseren. Det kan være en god idé at medbringe et forklæde, egne knive og en lille opbevaringsboks med låg, hvis der skulle være gode rester i overskud 😉
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Mandag 24.03.2025 | 17:30-20:30 | FOF Kursuscenter | Jon Baggesen |
2 | Mandag 31.03.2025 | 17:30-20:30 | FOF Kursuscenter | Jon Baggesen |
Jeg har i mange år interesseret mig for mad og madlavning. Specielt har jeg en interesse i det japanske og asiatiske køkken. Det kommer sig af, at jeg er gift med en japaner og har været i Japan adskillige gange.
Jeg har ingen uddannelse inden for madlavning og min viden og erfaring med mad har jeg selv tilegnet mig. Det er nu 3. år jeg underviser i madlavning ved FOF.
Mit mål med at undervise i madlavning er, at give andre viden og redskaber til selv at kunne lave god mad til glæde for sig selv og andre.
For mig giver det en personlig og faglig udvikling at kunne formidle og give viden til andre. Det er vigtigt for mig at madlavning bliver en sjov og tilfredsstillende oplevelse