Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev
Dyrk Yoga i FOF

Blid yoga (H)

Yoga er et fantastisk redskab til at få vores krop til at slappe af og give slip på stress.

På dette hold vil du blive guidet igennem restorative yogastillinger, blide yogastræk og meditation. I baggrunden vil der være klassisk musik, til at hjælpe dig med at slappe af og slippe tankerne.

I de restorative yogastillinger vil vi blive liggende i 5-10 minutter i forskellige stillinger som er gavnlige for f.eks. vores ryg, immunforsvar eller fordøjelse - alt imens får vi sluppet spændinger og stress i kroppen. I de blide yogastræk vil vi lave forskellige stående og siddende stræk, som er godt for de spændinger, som bygger sig op i løbet af vores til tider travle dage.

Til slut vil vi meditere for at få ro i hovedet og til slut afspænde kroppen.

Information

  • Dato 12.08.2024-02.12.2024
  • Adresse FOF Kursuscenter
    Torvet 12
    7400 Herning
  • Lokale P.S. Krøyer, 2. sal
  • Bemærkninger Ved tilmelding og betaling til hensyntagende hold bekræfter du, at du er berettiget til at modtage hensyntagende undervisning. Læs mere om hensyntagende undervisning under praktisk info.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 12.08.2024 16:00-17:00 FOF Kursuscenter Laila Leerholm
2 Mandag 19.08.2024 16:00-17:00 FOF Kursuscenter Laila Leerholm
3 Mandag 26.08.2024 16:00-17:00 FOF Kursuscenter Laila Leerholm
Se alle Se færre

Laila Leerholm

Jeg har dyrket yoga gennem flere år og er uddannet yogalærer ved Art of Yoga i Kolding.

I min Yoga-praksis arbejder jeg både med vejrtrækning, meditation, mindfulness, de fysiske stillinger og vores måde(r) at tænke på både om selv – og om andre. Min passion i yogaen er at kunne leve et liv med mere indre ro, at kunne stå stærkt i sig selv – både fysisk og mentalt og være tro mod sine egne værdier. De elementer tager jeg også med ind i min undervisning.

I undervisningen tager jeg udgangspunkt i at møde deltagerne der, hvor de er. Ofte vil vi arbejde med et bestemt område af kroppen eller vi vil have fokus på at lære en bestemt sekvens. Jeg lægger også vægt på, at det skal være rart at komme på mine hold – og vi må også gerne have det sjovt, selvom det også kan være hårdt.