Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Mangler du noget konkret er du også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk eller ringe på tlf. 93 88 15 97 i vores åbningstid.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Stoleyoga Nina Fink Isaksen to ældre sidder i yogastilling

Stoleyoga - Sommer

Niveau: Til dig, der er udfordret fysisk og/eller på balancen. Max syv deltagere.

Stoleyoga er for dig, der har svært ved at komme op og ned fra gulvet og/eller har balanceproblemer. Vi begynder med åndedrætsøvelser og derefter siddende og stående yogaøvelser. Til sidst ligger vi i Shavasana (afspænding), hvor du bliver afspændt i krop og sind.

Du kan forvente: 
- øget flexibilitet
- øget styrke
- forbedret balance
- forbedret blodcirkulation
- bedre kropsholdning
- reduceret stress- og angstniveau

Mød op i blødt og behageligt tøj. Yogaudstyr er på stedet.

Hensyntagende undervisning er tilrettelagt for kursister, som på grund af et fysisk eller psykisk problem ikke kan deltage på hold med mange deltagere.

Information

  • Dato 24.04.2024-19.06.2024
  • Adresse FOF, Kasernen, Sønderborg
    Gerlachsgade 5C, 5
    6400 Sønderborg
  • Lokale 537 - Bevægelse 2
  • Bemærkninger Hensyntagende hold er tilrettelagt, så der tages ekstra hensyn til den enkeltes særlige behov. Holdene gennemføres med max syv deltagere. Der er ikke krav om lægeerklæring, men ved tilmelding bekræfter du, at du er berettiget til at deltage på de vilkår.Ved tilmelding og betaling til dette hold, bekræfter du, at du deltager i hensyntagende undervisning.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 24.04.2024 10:15-11:30 FOF, Kasernen, Sønderborg Nina Fink Isaksen
2 Onsdag 01.05.2024 10:15-11:30 FOF, Kasernen, Sønderborg Nina Fink Isaksen
3 Onsdag 08.05.2024 10:15-11:30 FOF, Kasernen, Sønderborg Nina Fink Isaksen
Se alle Se færre
FOF Sønderjylland Nina Fink Isaksen

Nina Fink Isaksen

Uddannelser: Tekstilfaglærer, pædagog, stresscoach og yogalærer.
 
Jeg har dyrket mange forskellige slags yoga i mange år og har mærket, hvordan yogaen favner hele mennesket. I 2020 besluttede jeg at blive yogalærer. Jeg tog yogauddannelsen her i Danmark hos Dansk Yoga Uddannelse Århus og blev færdig i sommeren 2022. Yoga handler om mindset, åndedræt, styrke, balance og smidighed. Yoga øger ens velbefindende og livskvalitet og nedbringer stress og ubalancer i krop og sind, hvilket jeg har erfaret igennem mit arbejde som stresscoach.
 
Ud over min interesse for yoga upcycler jeg og syer slow fashion af gamle broderede duge og andre genbrugstekstiler. Strikning er også én af mine passioner.