Skip to content

Administrationen holder ferielukket fra fredag d. 28. juni. Telefonen åbner igen onsdag d. 7. august kl. 10. Du kan tilmelde dig direkte her via hjemmesiden, men er også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk. Den vil bliver besvaret hurtigst muligt, når vi er tilbage efter ferien. GOD SOMMER.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Lær at lave din egen fotobog bedsteforældre i sofa med barnebarn og bog

Lær at lave din egen fotobog

Få samlet dine minder i en flot fotobog

Har du billeder liggende på computeren, som du synes kunne være sjove at få lavet til en fotobog? Det kan være feriebilleder, en gave til konfirmation, fødselsdag eller jul, som viser en masse sjove minder. Du kan også lave en fotobog over et tema som fx en rejse, en årbog, en dejlig familiebegivenhed eller din helt egen personlige kogebog med dine bedste opskrifter. 

Så deltag i dette kursus, hvor du kan komme i gang med at lave en fotobog i høj kvalitet, som er fantastisk at sidde og kigge i. Du vil blive introduceret til fotobogsprogrammet, som du skal downloade på din computer. Dette vil du kunne få hjælp til på kurset.

Vi skal arbejde med layout, farver og tekst, overførsel af billeder til programmet og evt. redigering og beskæring af billeder. Underviseren medbringer fotobøger til inspiration.

Der vil være udgifter forbundet med tryk af fotobog.

Medbring: Din egen bærbare computer.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 29.10.2024 16:00-18:00 FOF, Kasernen, Sønderborg Mette Riis
2 Tirsdag 05.11.2024 16:00-18:00 FOF, Kasernen, Sønderborg Mette Riis
FOF Sønderjylland Mette Riis

Mette Riis