Skip to content

Administrationen holder ferielukket fra fredag d. 28. juni. Telefonen åbner igen onsdag d. 7. august kl. 10. Du kan tilmelde dig direkte her via hjemmesiden, men er også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk. Den vil bliver besvaret hurtigst muligt, når vi er tilbage efter ferien. GOD SOMMER.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Møbelpolstring kvinde polstrer en stol

Møbelpolstring

Lær at polstre dit eget møbel - Kurser i traditionel og industriel polstring

På kurset tager vi udgangspunkt i at polstre dit eget medbragte møbel.

Hvis du har et møbel, der trænger til nyt betræk, vil vi på kurset opbygge møblet på hhv. den traditionelle eller den industrielle metode. Valget af materialer og proces vil her variere fra møbel til møbel. 

Ved at deltage i kurset får du en smagsprøve på, hvad det ville sige at polstre et møbel. Du vil få mulighed for at sætte dit eget præg og få en indsigt i de forskellige materialer og metoder, der findes til opbygning af møblet. 

Der vil være materialeudgifter på 400 kr. pr. kursist til fx sytråd, værktøj og materialer til opbygning af møblet. Prisen inkluderer ikke stof/tekstil, som møblet skal stå færdigt i. Det kan du selv medbringe eller bestille hos underviseren. 

Således vil det være en god idé at medbringe værktøj som fx hammer, skævbider, arbejdshandsker, støvmaske og sikkerhedsbriller.


 

Information

  • Dato 26.10.2024-07.12.2024
  • Adresse Haderslev
  • Lokale Lavgade 6
  • Bemærkninger Der vil være materialeudgifter til fx: sytråd, værktøj, materialer til opbygning af stol. Prisen inkluderer ikke stof – tekstil, som møblet skal stå færdig i. Det kan du selv medbringe, eller bestille igennem underviser. Således vil det være en god idé, at medbringe værktøj, så som: hammer, skævbider, arbejdshandsker, støvmaske, sikkerhedsbriller.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 26.10.2024 09:00-15:00 Haderslev Jesper Moos Christiansen
2 Lørdag 09.11.2024 09:00-15:00 Haderslev Jesper Moos Christiansen
3 Lørdag 23.11.2024 09:00-15:00 Haderslev Jesper Moos Christiansen
Se alle Se færre

Jesper Moos Christiansen

Jeg er æstetiker og går op i de flotte resultater, der opnås igennem formarbejdet med møbler, og brænder for at give denne interesse videre til dig.