Skip to content

Administrationen holder ferielukket fra fredag d. 28. juni. Telefonen åbner igen onsdag d. 7. august kl. 10. Du kan tilmelde dig direkte her via hjemmesiden, men er også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk. Den vil bliver besvaret hurtigst muligt, når vi er tilbage efter ferien. GOD SOMMER.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Strik Jane Enemark tre kvinder med strikkede sjaler

Strik 1 – Det begynder med en trekant - workshop

Jane Enemark har udgivet en strikkebog med en legende tilgang til mønstre og modeller. Både sjaler ponchoer, babytæpper og meget er strikket i trekanter, der er strikket sammen. Det er nemt, når du lige er kommet i gang. Her kan du prøve kræfter med teknikken, og Jane har alle modeller fra bogen, så du kan se, hvor meget du kan få ud af det.

Forudsætninger: Du kan slå masker op og strikke ret.

Medbring: Garn og strikkepinde der er et nr. større, end du almindeligvis ville bruge til garnet.

Det er ingen forudsætning at have bogen. Hvis du gerne vil have den vil du kunne købe den på workshoppen.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 08.10.2024 13:00-16:30 FOF, Kasernen, Sønderborg Jane Enemark
FOF Sønderjylland Jane Enemark
Underviser

Jane Enemark

Jane Enemark har tidligere skrevet flere bøger om pileflet, og har nu også lavet sin første bog om strik. Jane har været selvstændig siden 2001, og har udviklet mange forskellige modeller i både pil og strik. Hun fungerer desuden som underviser både i Danmark og i udlandet.

Jeg har levet af at flette pil siden 2001. Det er noget at det bedste, jeg nogen sinde er startet på. Jeg nyder at undervise og har også mange udstillinger, hvor jeg viser mine varer. Sammen med min kæreste har jeg en besøgshave på 7.000 m2, hvor vi selvfølgelig har pileflet i alle afskygninger samt skulpturer i træ og en masse dyr. Se mere på www.birkelevnaturkunst.dk.