Skip to content

Administrationen holder ferielukket fra fredag d. 28. juni. Telefonen åbner igen onsdag d. 7. august kl. 10. Du kan tilmelde dig direkte her via hjemmesiden, men er også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk. Den vil bliver besvaret hurtigst muligt, når vi er tilbage efter ferien. GOD SOMMER.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Syning og modeludvikling Gitte Nyeman kvinde ved symaskine

Syning og modeludvikling - Aabenraa

Er du nybegynder, eller har du syet i mange år, er dette kursus måske noget for dig.

Gennem hele kurset arbejder du med dit eget projekt. Det kan være at sy en beklædningsdel fra et færdigt snitmønster, som du selv har med, og som du får tilrettet til din krop med individuel hjælp fra mig.

Du kan også arbejde ud fra en beklædningsdel i dit klædeskab. Har du fx en yndlingskjole eller et par favoritbukser, kan du få hjælp til at lave et mønster, så du selv kan sy en ny model op.

På kurset vil du få en masse inspiration og gode skrædderteknikker, som tager dit syarbejde op på et højere niveau, fx syning af slids, paspolerede lommer/knaphuller, gylplukning, skrålommer og linning, isyning af lynlås, franske syninger osv. 

Yderligere information til kursisterne: 
Du skal selv medbringe snitmønster/beklædningsdel, stof til dit projekt, stiftblyant, viskelæder, linealer, målebånd, papirsaks, sytråd, stofkridt, knappenåle og en skarp stofsaks.

Du opfordres også til at tage din egen symaskine med.
 
Mønsterpapir, prøvestof og vlieseline kan købes af mig til rimelige priser. Du er også velkommen til at tage dit eget med.

 

Information

  • Dato 09.09.2024-21.10.2024
  • Adresse Kongehøjskolen
    Tøndervej 90
    6200 Aabenraa
  • Lokale Sylokale
  • Bemærkninger Undervisningsmaterialer er som udgangspunkt ikke inkluderet i prisen. Dem medbringer du selv eller køber og afregner direkte med underviseren. Så vidt muligt oplyser vi en forventet udgift på vores hjemmeside. Er den ikke oplyst, er du velkommen til at kontakte os.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 09.09.2024 17:00-20:00 Kongehøjskolen Gitte Hindskov Nyeman
2 Mandag 23.09.2024 17:00-20:00 Kongehøjskolen Gitte Hindskov Nyeman
3 Mandag 30.09.2024 17:00-20:00 Kongehøjskolen Gitte Hindskov Nyeman
Se alle Se færre
FOF Sønderjylland Gitte Nyeman

Gitte Hindskov Nyeman

Mit navn er Gitte Hindskov Nyeman, og jeg er uddannet skrædder.

Jeg har været selvstændig skrædder, har arbejdet på forskellige teatre og har de seneste 27 år arbejdet som faglærer på beklædningshåndværkeruddannelsen.

Mine primære opgaver på uddannelsen var at undervise i modeludvikling, syning og materialelære og føre eleverne op til svendeprøve.

Jeg elsker at arbejde med mennesker, som gerne vil fordybe sig i at udvikle og forme et produkt.