Hjemmelavede flødeboller smager fantastisk – og nu har du muligheden for at lære at lave dem selv.
På kurset lærer du alle de tricks, du skal kende, for at lave flødeboller på en lækker bund med skum i den lækreste bløde konsistens omgivet af et smukt lag chokolade med det helt rette knæk.
Du får ca. 10 flødeboller ud af en portion.
Der er 5-6 forskellige bunde at vælge imellem bl.a. Marcipan.
Der er ca. 25 forskellige slags krymmel at vælge imellem.
Der kan vælges imellem mælke-, hvid- eller mørk chokolade, det er Callebaut der arbejdes med.
Du vil lære at lave flødebolleskummet den helt rette konsistens og lære at sprøjte flødebollerne op. Desuden lærer du at temperere chokoladen rigtigt og derefter får du vist hvordan du selv dypper dine flødeboller og pynter dem.
I arbejder to og to sammen om en røremaskine, men alle får lov til både at sprøjte sine egne flødeboller samt temperere chokolade og dyppe sine egne flødeboller.
Medbring gerne forklæde, opbevaringsbøtter til dine flødeboller samt drikkevarer til eget forbrug.
Der skal påregnes en udgift til råvarer på kr. 225,- der afregnes direkte med underviseren.