Skip to content

Flødeboller

Hjemmelavede flødeboller smager fantastisk – og nu har du muligheden for at lære at lave dem selv.

På kurset lærer du alle de tricks, du skal kende, for at lave flødeboller på en lækker bund med skum i den lækreste bløde konsistens omgivet af et smukt lag chokolade med det helt rette knæk.

Du får ca. 10 flødeboller ud af en portion.
Der er 5-6 forskellige bunde at vælge imellem bl.a. Marcipan. 
Der er ca. 25 forskellige slags krymmel at vælge imellem.
Der kan vælges imellem mælke-, hvid- eller mørk chokolade, det er Callebaut der arbejdes med.

Du vil lære at lave flødebolleskummet den helt rette konsistens og lære at sprøjte flødebollerne op. Desuden lærer du at temperere chokoladen rigtigt og derefter får du vist hvordan du selv dypper dine flødeboller og pynter dem. 

I arbejder to og to sammen om en røremaskine, men alle får lov til både at sprøjte sine egne flødeboller samt temperere chokolade og dyppe sine egne flødeboller.
 

Medbring gerne forklæde, opbevaringsbøtter til dine flødeboller samt drikkevarer til eget forbrug.

 

Der skal påregnes en udgift til råvarer på kr. 250,- der afregnes direkte med underviseren. 

Information

  • Dato 22.03.2025-22.03.2025
  • Adresse Alssundskolen
    Stråbjergvej 3
    6400 Sønderborg
  • Lokale Skolekøkken
  • Bemærkninger Bemærk, at råvarer som udgangspunkt ikke er indregnet i kursusprisen. Denne vil derfor skulle afregnes direkte med underviseren efter hver mødegang. Så vidt muligt oplyser vi om forventet udgift til råvarer på hjemmesiden. Er den ikke oplyst, er du velkommen til at kontakte os. Det kan være en god idé at medbringe et forklæde til vores madlavningskurser.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 22.03.2025 10:00-13:00 Alssundskolen Malene Lundsgaard Hansen

Malene Lundsgaard Hansen

Jeg er uddannet køkkenleder og mit hjerte har altid banke ekstra for det søde køkken.
Det er vigtigt for mig, at mine kursister får noget ud af min undervisning. De skal gerne kunne gå hjem og lave tilsvarende derhjemme.