Chokoladekursus for begyndere
Fyldte chokolader er en fryd for øje, sind og smagsløg - og du kan lære at lave dem selv.
På kurset lærer du alt i processen for at lave fyldte chokolader der er blanke, har det rette knæk og smager fantastisk.
Du låner en form til 21 chokolader, som du har mulighed for at dekorere med farvet kakaosmør eller glimmer.
Derefter får du vist og forklaret grundigt hvordan du tempererer chokoladen og støber skallerne med alle de fif og tricks, som sikrer at det lykkes.
Der vil på forhånd være lavet noget fyld du kan vælge imellem.
Der arbejdes med Callebaut-chokolade, hvor du kan vælge mellem mælk-, hvid- eller mørk chokolade.
Prisen inkluderer:
Opskrifter på forskellig fyld.
1 condibøtte til at få de færdige chokolader uskadt med hjem.
1 huske-guide så du kan forsætte derhjemme.
Der må forventes en råvarepris på kr. 250,- der afregnes direkte med underviseren.
Medbringe gerne et forklæde, et håndklæde og et viskestykke samt drikkevarer til eget forbrug.