Skip to content

Heute kochen - Tysk madlavning

Kom og brug en lørdag til at hygge med at lære nogle lette tyske retter, lige til at prøve efter derhjemme, og der skal også være tid til at høre om og prøve tysk vin som jeg kan lide det, både hvid, rød og rose. 

Materialeudgifter
Der må påregnes en udgift til råvarer på 250 kr., der betales direkte til underviser på mobilepay fire dage inden kursusstart.

Information

  • Dato 26.04.2025-26.04.2025
  • Adresse Gråsten Skole
    Degnevæget 2
    6300 Gråsten
  • Lokale Hjemkundskabslokale
  • Bemærkninger Bemærk, at råvarer som udgangspunkt ikke er indregnet i kursusprisen. Denne vil derfor skulle afregnes direkte med underviseren efter hver mødegang. Så vidt muligt oplyser vi om forventet udgift til råvarer på hjemmesiden. Er den ikke oplyst, er du velkommen til at kontakte os. Det kan være en god idé at medbringe et forklæde til vores madlavningskurser.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 26.04.2025 10:00-14:30 Gråsten Skole Thore Jensen

Thore Jensen


Jeg bestræber mig på at være et renæssance menneske. Jeg har et kreativt spor fra forskole kunstakademi 1 år, arbejde igennem en længere årrække i den administrative og grafiske branche med rentegning, layout, og klargøring af tryk på tekstiltrykkeri, herudover har jeg varetaget ledelse og administration. jeg har undervist i IT i min fritid i en længere årrække. til i en længere årrække at have arbejdet inden for hjerneskade, misbrug og demens. I de sidste 4 år har jeg været koordinator på et daghjem. Det kreative sker i min fritid, hvor jeg har genoptaget tegne og maleri. Jeg kan selv godt lide det ligner noget, og holder meget af at tegne og male mennesker, gerne i skønne bevægelser. Jeg er igen startet på malerskole for at blive endnu bedre, det kan altid blive bedre. Jeg starter et nyt hold op medio april 2025 i undervisning tegning og maleri for begyndere i FOF, og glæder mig rigtig meget til at møde dig. 
Ud over maleriet er jeg efter at have boet 20 år i Tyskland vild med tysk madlavning, vin og øl. Derfor glæder jeg mig til at lave en lørdag for interessede hvor vi dykker ned i nogle af mine tyske ynglingsretter i den lette ende, vi skal smage noget vin fra Mainz området, og prøve de forskellige druer af. Det bliver Cool.