Få muligheden for nogle hyggelige timer sammen med ligesindede. Vi mødes én gang om måneden og tilbringer et par timer sammen i køkkenet. Vores dygtige kok Jesper Kock står klar med nye spændende retter og udfordringer. Konceptet vil være skiftende, hvor vi nogle gange skal fordybe os, imens vi andre gange bare skal lave lækker mad. Der er ingen krav til dit niveau, så længe du er klar til nye udfordringer. Der vil i forbindelse med hver aften blive præsenteret en vin, der passer til aftenens menu.
Der skal påregnes 180 kr. til råvarer pr. mødegang.
Husk hver gang at medbringe to vinglas.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 25.09.2024 | 18:00-22:00 | Augustenborg Skole | Jesper Kock |
2 | Onsdag 20.11.2024 | 18:00-22:00 | Augustenborg Skole | Jesper Kock |
3 | Onsdag 11.12.2024 | 18:00-22:00 | Augustenborg Skole | Jesper Kock |
4 | Onsdag 22.01.2025 | 18:00-22:00 | Augustenborg Skole | Jesper Kock |
5 | Onsdag 19.02.2025 | 18:00-22:00 | Augustenborg Skole | Jesper Kock |
6 | Onsdag 19.03.2025 | 18:00-22:00 | Augustenborg Skole | Jesper Kock |
7 | Onsdag 09.04.2025 | 18:00-22:00 | Augustenborg Skole | Jesper Kock |
Se alle Se færre |
Blev udlært kok på Restaurant Bind. Har arbejdet på den 2-stjernede Michelin-restaurant Alter Meierhof i Glücksborg og på Skærtoft Mølle, har omlagt Aarhus Kommune til økologi som konsulent for Københavns Madhus og er tidligere selvstændig med event- og cateringfirmaet Jespers Kockkerier og senere café, catering- og undervisningsfirmaet Det Sønderjyske Køkken. I dag er Jesper ansat som produktudvikler hos Kohberg.