Skip to content
FOF Sønderjylland Mad og Fællesskab to mænd i et køkken

Mad- og vinkundskab for mænd

Få muligheden for nogle hyggelige timer sammen med ligesindede. Vi mødes én gang om måneden og tilbringer et par timer sammen i køkkenet. Vores dygtige kok Jesper Kock står klar med nye spændende retter og udfordringer. Konceptet vil være skiftende, hvor vi nogle gange skal fordybe os, imens vi andre gange bare skal lave lækker mad. Der er ingen krav til dit niveau, så længe du er klar til nye udfordringer. Der vil i forbindelse med hver aften blive præsenteret en vin, der passer til aftenens menu.

Der skal påregnes 180 kr. til råvarer pr. mødegang.

Husk hver gang at medbringe to vinglas.

Information

  • Dato 22.01.2025-09.04.2025
  • Adresse Augustenborg Skole
    Kettingvej 1
    6440 Augustenborg
  • Lokale Skolekøkken
  • Bemærkninger Bemærk, at råvarer som udgangspunkt ikke er indregnet i kursusprisen. Denne vil derfor skulle afregnes direkte med underviseren efter hver mødegang. Så vidt muligt oplyser vi om forventet udgift til råvarer på hjemmesiden. Er den ikke oplyst, er du velkommen til at kontakte os. Det kan være en god idé at medbringe et forklæde til vores madlavningskurser.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 22.01.2025 18:00-22:00 Augustenborg Skole Jesper Kock
2 Onsdag 19.02.2025 18:00-22:00 Augustenborg Skole Jesper Kock
3 Onsdag 19.03.2025 18:00-22:00 Augustenborg Skole Jesper Kock
Se alle Se færre
FOF Sønderjylland Jesper Kock

Jesper Kock

Blev udlært kok på Restaurant Bind. Har arbejdet på den 2-stjernede Michelin-restaurant Alter Meierhof i Glücksborg og på Skærtoft Mølle, har omlagt Aarhus Kommune til økologi som konsulent for Københavns Madhus og er tidligere selvstændig med event- og cateringfirmaet Jespers Kockkerier og senere café, catering- og undervisningsfirmaet Det Sønderjyske Køkken. I dag er Jesper ansat som produktudvikler hos Kohberg.