Skip to content

Surdej for begyndere

Vil du forsøge dig som surdejsbager? - så er dette kursus for dig. På kurset lærer du både at lave dit eget surdejsbrød og bage surdejsbrød. Du får dej med hjem til at bage én af de næste dage + noget af det brød vi bager på kurset. I løbet af aftenen serveres pølse og ost, som vi spiser med noget af det nybagte brød – og et glas vin til.

Medbring selv: hævekurv med klæde 25-15 cm (oval) el. Ø25 cm (rund), plastik-dejskaber (til at dele dej) og en 3 liter condibøtte med låg (alt dette kan fx købes hos bagebixen.dk), en røremaskine (hvis muligt) samt forklæde.

Der må påregnes udgifter til råvarer og let aftensmad på ca. kr. 265, der afregnes direkte med underviseren ifbm. kurset.

Information

  • Dato 20.11.2024-20.11.2024
  • Adresse Alssundskolen
    Stråbjergvej 3
    6400 Sønderborg
  • Lokale Skolekøkken
  • Bemærkninger Bemærk, at råvarer som udgangspunkt ikke er indregnet i kursusprisen. Denne vil derfor skulle afregnes direkte med underviseren efter hver mødegang. Så vidt muligt oplyser vi om forventet udgift til råvarer på hjemmesiden. Er den ikke oplyst, er du velkommen til at kontakte os. Det kan være en god idé at medbringe et forklæde til vores madlavningskurser.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 20.11.2024 17:00-21:00 Trine Stenger Graversen

Trine Stenger Graversen

Jeg er vild med at bage med surdej – og vil rigtig gerne udbrede min passion til andre. Ved at undervise hos FOF Sønderjylland, når jeg ud til en bredt udsnit af Sønderborgs befolkning.