Skip to content

Administrationen holder ferielukket fra fredag d. 28. juni. Telefonen åbner igen onsdag d. 7. august kl. 10. Du kan tilmelde dig direkte her via hjemmesiden, men er også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk. Den vil bliver besvaret hurtigst muligt, når vi er tilbage efter ferien. GOD SOMMER.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sonderjylland Mensendieck Gunhild Nymark Echternach ny

Mensendieck for begyndere

Mensendieck indledende træning af kropsbevidsthed.

Kursus til dine fødder og ankelled. Træn bækkenbunden.

Start ugen godt. Til dig der lige kan nå det inden arbejde eller møder sent på arbejde.

Information

  • Dato 12.08.2024-30.09.2024
  • Adresse Klinikhuset Cygnus
    Møllepladsen 3B, 1. sal
    6100 Haderslev
  • Bemærkninger Hensyntagende hold er tilrettelagt, så der tages ekstra hensyn til den enkeltes særlige behov. Holdene gennemføres med max syv deltagere. Der er ikke krav om lægeerklæring, men ved tilmelding bekræfter du, at du er berettiget til at deltage på de vilkår.Ved tilmelding og betaling til dette hold, bekræfter du, at du deltager i hensyntagende undervisning.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 12.08.2024 08:30-09:15 Klinikhuset Cygnus Gunhild Nymark Echternach
2 Mandag 19.08.2024 08:30-09:15 Klinikhuset Cygnus Gunhild Nymark Echternach
3 Mandag 26.08.2024 08:30-09:15 Klinikhuset Cygnus Gunhild Nymark Echternach
Se alle Se færre
FOF Sønderjylland Gunhild Nymark Echternach

Gunhild Nymark Echternach

Jeg lærte selv Mensendieck at kende, da jeg som 17-årig fik konstateret 2,5 cm forskel på min benlængde. Ortopæden mente, at 2 cm forhøjning under venstre sko ville gøre tricket. Dette på trods af at jeg havde mange smerter i lænden.

Jeg mødte så Mensendiecklærer Nina Skovbo, som lige var tilflyttet min landsby. I samarbejde med en dygtig kiropraktor hjalp hun mig med øvelser, der skulle løsne leddet mellem mit korsben og hoften (SI-leddet) og rette min hårdt prøvede ryg og nakke op. De fik lært mig at gå og pludselig var mit korte venstreben vokset med næsten 2 centimeter.

Jeg har fokus på alt det gode, du kan gøre for din krop, og ikke på dine skavanker. Hos mig ser vi på ergonomi og de daglige bevægelser.

Glæden og udfordringen er lige stor for mig, om du er aktiv løber, der søger holdningskoordinering og smidighed og gennem Mensendieck-træning får større udholdenhed, eller om du er skovarbejder med store fysiske udfordringer, som forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker.