Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Hold også øje med din postkasse i uge 32, hvor det trykte katalog ankommer.

Kor i Sundet

Koret i sundet

Fællesskaber er styrkende for krop og sjæl, og når man så mødes i sangen, går det op i en højere enhed.

Hvis man så mødes et yderst stemningsfyldt sted som Næsgaard, bliver det rigtig godt.

Nu kan du være med til at starte et kor i Sundet. God energi, fællesskab og skønne nemme rytmiske korsatser er i centrum, og du behøver bare at komme som du er!

Se flere kor og musik hold HER

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 03.09.2024 18:30-20:20 Næsgaard Buffy Schiff
2 Tirsdag 10.09.2024 18:30-20:20 Næsgaard Buffy Schiff
3 Tirsdag 17.09.2024 18:30-20:20 Næsgaard Buffy Schiff
Se alle Se færre
Buffy Schiff underviser hos FOF Djursland
Underviser

Buffy Schiff

Jeg er uddannet rytmisk vokalist, med bred erfaring indenfor det sang/ musikalske område. Både som mangeårig underviser af børn, unge og voksne og udøvende sanger. Efter at have flyttet tilbage til Grenå med mine 2 store børn, er jeg ved at etablere en sangundervisningspraksis hjemme hos mig selv, det er utroligt dejligt at kunne give min viden og glæde ved at synge videre. Jeg er en erfaren rytmisk korleder, der på en kompetent og levende måde elsker at arbejde med alt det vi kan sammen når vi synger. Vi arbejder med repertoire, sangteknik, rytmisk træning, flerstemmighed, klang, dynamik og kroppen. Vi tager udgangspunkt i det i som kor allerede kan, og arbejder med det vi sammen finder ud af passer til netop jer. Jeg glæder mig til at møde jer.