Skip to content
Aktiviteter i sommerferien i FOF

Rejser og udflugter

Rejser og udflugter

FOF OPLEVELSER – MED MENING OG FÆLLESSKAB   

Siden 2004 har FOF bragt Djurslændinge ud til spændende og unikke oplevelser rundt om i vores dejlige Danmark, men også ud i store dele af Verden. Dette satte Corona en brat stopper for i marts 2020 og alt hvad vi havde planlagt, blev rykket og rykket.

I maj 2021 åbnes Verden så småt op igen og vi må samle folk og bringe dem ud på oplevelser. Derfor deltog 16 gæster i slutningen af maj på 3-dages højskole på solskinsøen Anholt. I starten af juni drog knap 40 gæster på en historisk rejse til Ribe med besøg på Vadehavscentret og Tirpitz og i midten af juni ”spiste” omkring 30 gæster sig igennem sydfyn på FOFs livsnyderdage med kulinarisk guide Torben Folkmann.

2 andre tilbud – nemlig Yoga på strandgården med Majbritt Thomsen og FOFs opera- og koncerttur til Hamborg blev desværre også ramt af Corona og er derfor rykket til efteråret.

En enkelt ny og eksklusiv kunsttur er det også blevet til, idet det er lykkes FOF at lave aftale med Maja Lisa Engelhardt om besøg i 2 af hendes smukke kirkeudsmykninger i Viborg Domkirke og Frederikskirken ved Karup.

Læs mere her på hjemmesiden, hvor du også finder de detaljerede programmer.

Vi glæder os til at tage dig med på unikke oplevelser.