Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Hold også øje med din postkasse i uge 32, hvor det trykte katalog ankommer.

Blomsterbinding med FOF Djursland

Blomsterbinding - Krans til dør eller fad - Rønde

1-DAGS KURSUS

Denne aften bruger vi amerikansk boghvederør (japansk pileurt) de står så mange steder i naturen og er super fine at pynte med, vi saver boghveden i minder stykker og limer dem sammen til en krans, som vi så pynter. Den ville kunne stå på et fad eller hænge på en dør/væg. Boghvederøren bruger vi også til den medbragte cylindervase med lidt snit blomster.

Se flere kreative hold HER

Information

  • Dato 23.10.2024-23.10.2024
  • Adresse Rønde Skole
    Skrejrupvej 1
    8410 Rønde
  • Lokale Billedkunst
  • Bemærkninger Amerikansk Boghvede rør (Japansk Pileurt) søg på Google. ca. 8-10 rør der er 1 meter 20 cm og en lille sav ( de skal saves i mindre stykker). 2 friske æbler fra haven. 1 lærke gren med kogler på. Ca. 8 fyrkogler. 1 cylinderglas 15-20 cm. højt, diameter ca. 15 cm. Limpistol og ca. 4-5 limstifter ( så I har rigeligt). Havesaks og sort tråd Underviser medbringer snit blomster, der må derfor forventes materiale udgift som afregnes direkte til underviseren. Medbring eventuel egen forplejning til aftenen.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 23.10.2024 18:30-21:15 Rønde Skole Ulla Hvidkjær Mikkelsen
Ulla Mikkelsen - Underviser hos FOF Djursland
Underviser

Ulla Hvidkjær Mikkelsen

Ulla H. Mikkelsen er uddannet Blomsterdekoratør, har arbejdet med faget i 42 år i både Australien og Danmark, har arbejdet i forskellige Blomsterbutikker og dygtiggjort sig selv. Kendt for sit glade jeg og sit smil.